053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Verkeersongeval

Betrokken zijn bij een verkeersongeval? Wanneer u ook nog eens schade heeft opgelopen door een andere weggebruiker is dit extra vervelend. U kunt na uw verkeersongeval bijvoorbeeld tijdelijk niet werken, loopt hierdoor inkomsten mis of u heeft blijvend letsel opgelopen. Indien u op zoek bent naar juridische hulp na een verkeersongeval in Enschede dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verkeersongeval in Enschede

Om uw leed iets te verzachten, kunt u een advocaat in de hand nemen. Zij kunnen voor u een claim indienen om te zorgen dat een financiële vergoeding krijgt. Wanneer u na een verkeersongeval in Enschede of omgeving van Enschede op zoek bent naar een letselschade advocaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten zorgen ervoor dat alle juridische zaken goed voor u worden afgehandeld, zodat u zich volledig kunt focussen op het herstel na uw verkeersongeval in Enschede.

Schadevergoeding na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval, waarbij u letselschade heeft opgelopen door een ander, is het verstandig om een schadeclaim in te dienen. Het aanvragen van een schadevergoeding na een verkeersongeval kunt u zelf doen, maar met hulp van een letselschadespecialist bent u er zeker van dat u een schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade of dat zij een deel van de schadevergoeding moeten afstaan. Dit is echter niet het geval wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander. In dat geval zijn de kosten te verhalen op de aansprakelijke. In de wet staat vastgelegd hoeveel u vergoed krijgt. Onze advocaten kunnen u helpen bij het indienen van een schadeclaim.

Verkeersongeval advocaat

Wilt u na een verkeersongeval een advocaat inschakelen? Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen en procederen voor slachtoffers van verkeersongevallen. Bel ons gerust op 053 - 799 00 32 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging