053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Betrokken bij een verkeersongeval in Enschede?

Betrokken zijn bij een verkeersongeval is nooit leuk. Wanneer u ook nog eens schade heeft opgelopen door een andere weggebruiker is dit extra vervelend. U kunt na uw verkeersongeval bijvoorbeeld tijdelijk niet werken, loopt hierdoor inkomsten mis of u heeft blijvend letsel opgelopen.

Juridische hulp

Om uw leed iets te verzachten, kunt u een advocaat in de hand nemen. Zij kunnen voor u een claim indienen om te zorgen dat een financiële vergoeding krijgt. Wanneer u in Enschede of omgeving van Enschede woont en op zoek bent naar een letselschade advocaat dan bent u bij RP Advocatuur aan het juiste adres. Onze advocaten zorgen ervoor dat alle juridische zaken goed voor u worden afgehandeld, zodat u zich volledig kunt focussen op het herstel na uw verkeersongeval.

Schadevergoeding na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval, waarbij u letselschade heeft opgelopen door een ander, is het verstandig om een schadeclaim in te dienen. Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade of dat zij een deel van de schadevergoeding moeten afstaan. Dit is echter niet het geval wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander. In dat geval zijn de kosten te verhalen op de aansprakelijke. In de wet staat vastgelegd hoeveel u vergoed krijgt. De advocaten van RP Advocatuur kunnen u helpen bij het indienen van een schadeclaim.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Enschede, Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkerveld, Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Industrie-/ Havengebied, Glanerbrug, Lonneker

Hoofdvestiging