053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Smartengeld verhalen in Enschede

Letsel kan zowel materieel als immaterieel zijn. Bij materiële schade moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Met immateriële schade wordt pijn of verdriet bedoeld als gevolg van een ongeval. Veel mensen weten niet dat ook psychisch letsels te verhalen is. De vergoeding voor psychisch letsel wordt ook wel smartengeld genoemd.

De letselschade expert van RP Advocatuur in Enschede kan u helpen wanneer u door toedoen van een ander psychisch letsel heeft opgelopen. Bijvoorbeeld als u slachtoffer bent van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Wij kunnen u ook ondersteunen wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van medische fouten, productiefouten, sportongelukken en huis-, tuin en keukenongevallen. In veel van dit soort gevallen komt u in aanmerking voor een compensatie.

De hoogte van smartengeld

Het is in dit soort gevallen verstandig een letselschadespecialist in de arm te nemen. Omdat psychisch letsel vaak niet direct zichtbaar is, is het vertalen van de schade naar een te vergoeden bedrag een lastig proces. Per situatie zal het geleden verdriet vastgesteld moeten worden. Onze letselschadespecialist weet precies de juiste stappen te nemen waardoor u zo goed mogelijk wordt gecompenseerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 053 - 799 00 32 of door het contactformulier in te vullen op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Enschede, Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkerveld, Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Industrie-/ Havengebied, Glanerbrug, Lonneker

Hoofdvestiging