053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Smartengeld verhalen in Enschede

Letsel kan zowel materieel als immaterieel zijn. Bij materiële schade moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Met immateriële schade wordt pijn of verdriet bedoeld als gevolg van een ongeval. Veel mensen weten niet dat ook psychisch letsels te verhalen is. De vergoeding voor psychisch letsel wordt ook wel smartengeld genoemd.

Onze letselschadespecialist in Enschede kan u helpen wanneer u door toedoen van een ander psychisch letsel heeft opgelopen. Bijvoorbeeld als u slachtoffer bent van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Wij kunnen u ook ondersteunen wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van medische fouten, productiefouten, sportongelukken en huis-, tuin en keukenongevallen. In veel van dit soort gevallen komt u in aanmerking voor een compensatie.

De hoogte van smartengeld

Het is in dit soort gevallen verstandig een letselschadespecialist in de arm te nemen. Omdat psychisch letsel vaak niet direct zichtbaar is, is het vertalen van de schade naar een te vergoeden bedrag een lastig proces. Per situatie zal het geleden verdriet vastgesteld moeten worden. Onze letselschadespecialist weet precies de juiste stappen te nemen waardoor u zo goed mogelijk wordt gecompenseerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 053 - 799 00 32 of door het contactformulier in te vullen op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging