053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Schadeclaim indienen in Enschede

Ongelukken kunnen we helaas niet altijd voorkomen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat de schade die u geleden heeft ten gevolge van een ongeval bij de juiste partij wordt verhaald. Bent u betrokken bij een ongeval en bent u niet de aansprakelijke partij, dan kunt u ter compensatie van de geleden schade een letselschadevergoeding claimen. Om tot een juiste schadeclaim te komen is het belangrijk op de hoogte te zijn van het juridische proces. De letselschade advocaat van RP Advocatuur in Enschede voorziet u van advies en ondersteunt u bij het indienen van de schadeclaim.

Hoogte van de schadeclaim

Na de heftigheid van een ongeval is het vaak moeilijk direct aan de slag te gaan met het aanvragen van een schadevergoeding. Toch is het belangrijk uw schadeposten als gevolg van een ongeval op een rijtje te zetten. U zou bijvoorbeeld een dagboekje bij kunnen houden met de reparatiekosten, medische kosten, reiskosten, verlies aan inkomsten uit werk en andere bijkomende kosten. Op die manier kunt u het juridische proces versoepelen en zult u zich kunnen richten op uw herstel.

Letselschade advocaat Corina van Assen kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en zal uw belang als slachtoffer centraal stellen. Ze staat u graag van begin tot eind bij.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Enschede, Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkerveld, Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Industrie-/ Havengebied, Glanerbrug, Lonneker

Hoofdvestiging