053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Schadeclaim

Ongelukken kunnen we helaas niet altijd voorkomen. Wel kunnen we zorgen voor het indienen van een schadeclaim in Enschede. Door een schadeclaim in te dienen krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft. Bent u betrokken bij een ongeval en bent u niet de aansprakelijke partij, dan kunt u ter compensatie van de geleden schade een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Om tot een juiste schadeclaim in Enschede te komen is het belangrijk op de hoogte te zijn van het juridische proces. Onze letselschade advocaat in Enschede voorziet u van advies en ondersteunt u bij het indienen van de schadeclaim.

Schadeclaim indienen

Wilt u hulp bij een schadeclaim indienen? Na de heftigheid van een ongeval is het vaak moeilijk direct aan de slag te gaan met het aanvragen van een schadevergoeding. Toch is het belangrijk uw schadeposten als gevolg van een ongeval op een rijtje te zetten. U zou bijvoorbeeld een dagboekje bij kunnen houden met de reparatiekosten, medische kosten, reiskosten, verlies aan inkomsten uit werk en andere bijkomende kosten. Denk ook aan psychische schade die u heeft geleden. Hier kunt u smartengeld voor krijgen. Op die manier kunt u het juridische proces versoepelen en zult u zich kunnen richten op uw herstel.

Kan ik zelf een schadeclaim indienen?

Ja, u kunt zelf een schadeclaim indienen. Kijk eerst of uw eigen verzekering uw schade vergoedt. Daarna kunt u de schadepleger op de hoogte stellen van uw wens op een schadevergoeding. Dit kan middels een officiële brief. Het Juridisch Loket heeft een voorbeeldbrief die u hiervoor kunt gebruiken. Weigert de veroorzaker de schade te vergoeden, dan kunt u de zaak aan de rechter voorleggen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Schadeclaim Enschede

Letselschadespecialist Enschede kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en zal uw belang als slachtoffer centraal stellen. Wij nemen de taken met betrekking tot een schadeclaim in Enschede graag voor u uit handen. Wij staan u van begin tot eind bij. Bel gerust naar [bono_servicenumber of vul ons contactformulier in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging