053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Slachtoffer van medische fout in Enschede?

Een medische fout is een ongewenste en vermijdbare fout na een medische behandeling. Wanneer de gevolgen van een medische fout van dusdanige ernst zijn dat u hierdoor schade heeft opgelopen, is het verstandig om een van onze advocaten uit Enschede in te schakelen. Onze advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de letselschade advocatuur en weten dankzij de jarenlange ervaring precies hoeveel kans van slagen uw zaak heeft.

Door de complexiteit van medische dossiers en de uitvoerige discussies over de schuldvraag duren deze aansprakelijkheidszaken vaak erg lang. Ook moet (meestal meer dan eens) gebruik worden gemaakt van een medisch adviseur om de haalbaarheid van uw zaak en het standpunt van de tegenpartij te beoordelen. Daar zijn kosten aan verbonden, die pas verhaalbaar zijn als de aansprakelijkheid namens de arts/het ziekenhuis wordt aanvaard. In dit soort zaken betaalt u daarom altijd een voorschot. U moet er dus over nadenken of u die investering wilt doen.

Juridische hulp na medische fout in Enschede

De gerenommeerde advocaten van ons advocatenkantoor moeten voldoen aan de eisen van het Keurmerk Letselschade. Dat betekent dat zij zich op dit gebied hebben gespecialiseerd, hierin veel ervaring hebben opgedaan en volgens strenge regels hun werk doen. Het keurmerk is opgezet in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland die uiteraard opkomt voor u als consument. In het geval van een medische fout weten wij precies op welke manier er gehandeld moet worden. Dit scheelt u een hoop werk en zorgen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging