053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Een deskundige letselschadespecialist in Enschede

RP Advocatuur is als advocatenkantoor in Enschede voornamelijk gespecialiseerd in letselschade. Veelvoorkomende oorzaken zijn ongevallen in het verkeer of op het werk, maar ook geweldsdelicten, productiefouten en medische fouten komen helaas vaak voor.

Meestal is de tegenliggende partij de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke persoon. In de afgelopen jaren hebben wij vele schadezaken met succes behandeld en hebben onze klanten de schadevergoeding gekregen waar ze recht op hadden. Als u de expertise van onze letselschadespecialisten inschakelt, weet u zeker dat u goed tegenspel kunt bieden aan grote verzekeringsmaatschappijen.

Ook voor juridisch advies

Een probleem kan beter voorkomen worden dan dat het moet worden opgelost. Bij ons kunt u vanzelfsprekend aankloppen als er een juridisch geschil plaatsvindt, maar ook van tevoren is het mogelijk om advies in te winnen over de stappen die u dient te nemen. In sommige gevallen kunt daarmee een juridische procedure vermijden. Ook is het mogelijk dat wij de bemiddeling verzorgen. Dit is een veel snellere manier om tot een oplossing van een conflict te komen. Zodoende wordt er vaak een win-win situatie gecreëerd voor beide partijen.

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Enschede? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 053 - 799 00 32. Wij komen graag bij u langs.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Enschede, Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkerveld, Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Industrie-/ Havengebied, Glanerbrug, Lonneker

Hoofdvestiging