053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Letselschadespecialist

RP Advocatuur is als advocatenkantoor in Enschede voornamelijk gespecialiseerd in letselschade. Een letselschadespecialist in Enschede van ons kantoor kan u juridisch bijstaan wanneer u letselschade heeft opgelopen. Veelvoorkomende oorzaken van letselschade zijn ongevallen in het verkeer of op het werk, maar ook geweldsdelicten, productiefouten en medische fouten komen helaas vaak voor.

Letselschadespecialist Enschede

Meestal is de tegenliggende partij de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke persoon. In de afgelopen jaren hebben wij vele schadezaken met succes behandeld en hebben onze klanten de schadevergoeding gekregen waar ze recht op hadden. Als u de expertise van onze letselschadespecialist in Enschede inschakelt, weet u zeker dat u goed tegenspel kunt bieden aan grote verzekeringsmaatschappijen.

Letselschadespecialist inschakelen

Een probleem kan beter voorkomen worden dan dat het moet worden opgelost. Een letselschadespecialist inschakelen is na een ongeval zeker aan te raden. Bij ons kunt u vanzelfsprekend aankloppen als er een juridisch geschil plaatsvindt, maar ook van tevoren is het mogelijk om advies in te winnen over de stappen die u dient te nemen. In sommige gevallen kunt u daarmee een juridische procedure vermijden. Ook is het mogelijk dat wij de bemiddeling verzorgen. Dit is een veel snellere manier om tot een oplossing van een conflict te komen. Zodoende wordt er vaak een win-win situatie gecreëerd voor beide partijen.

Wilt u een letselschadespecialist inschakelen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 053 - 799 00 32. Wij komen graag bij u langs. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw letselschade advocaat

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode.

We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging