053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval komt de relatie tussen de werkgever en de werknemer vaak onder druk te staan. Wie is verantwoordelijk voor het ongeval, de werkgever of de werknemer? Er zijn veel grijze gebieden waarin de aansprakelijkheid bedrijfsongeval zeer lastig is vast te stellen. Wat als u op uw werk van de trap valt en daarbij zwaar letsel oploopt? Had uw werkgever moeten zorgen voor veiligheidsschoenen of een minder gladde trap? U zou denken dat u zelf beter op had moeten letten, maar in dit soort situaties zal het recht toch vaak wijzen op de tekortkoming van de werkgever in het nemen van voorzorgmaatregelen. Voor het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval kunt u een van onze letselschade advocaten inschakelen.

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval Enschede

In Nederland is de werkgever vaak verantwoordelijk. Het arbeidsrecht is zo opgebouwd dat de werkgever bijna niet onder de aansprakelijkheid uit kan komen. De bewijslast ligt dan ook vaak bij de werkgever. Als een ongeval heeft plaatsgevonden, dan moet de werkgever bewijzen dat hij aan de zorgplicht heeft voldaan. In het geval van opzet of bewuste roekeloosheid van de werknemer ligt de aansprakelijkheid bij de werknemer. Wilt u de aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Enschede vaststellen maar twijfelt u of u het bij het rechte eind heeft? Schakel gerust onze letselschadespecialist in.

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval advocaat

Om het juridische proces soepel te laten verlopen en spanningen tussen werkgever en werknemer zoveel mogelijk te beperken, is het verstandig voor de aansprakelijkheid bedrijfsongeval een advocaat in te schakelen. De deskundige advocaat van ons advocatenkantoor zal u professionele ondersteuning bieden in het vaststellen van de aansprakelijkheid.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging