053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Bedrijfsongeval

Een ongeluk op het werk kan zeer nare gevolgen hebben. Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Enschede en heeft u daarbij letselschade opgelopen. Of bent u arbeidsongeschikt geraakt door een bedrijfsongeval? Dan kunnen wij u als ervaren letselschadespecialisten helpen bij het indienen van een schadeclaim. Uw werkgever is onder werktijd immers verantwoordelijk voor uw veiligheid. Bij een bedrijfsongeval in Enschede kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsongeval Enschede

Denk bij een bedrijfsongeval niet alleen aan een noodlottig ongeval, ook verkeerde werkplekken die zorgen voor lichamelijke klachten kunnen onder de noemer ‘bedrijfsongeval’ worden geschaard. Heeft u een bedrijfsongeval in Enschede meegemaakt, maar twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? In veel gevallen kunt u een letselschadevergoeding krijgen via de verzekeraar van uw werkgever.

Bedrijfsongeval aansprakelijkheid

Veel mensen weten niet waar ze een vergoeding voor kunnen krijgen of hoe de procedure van een schadeclaim in zijn werk gaat. Wilt u na een bedrijfsongeval de aansprakelijkheid vaststellen? De aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval kan erg complex zijn. Schakel bij twijfel daarom altijd een specialist in. Bovendien worden de kosten voor juridische bijstand ook verhaald op de aansprakelijke partij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u torenhoge kosten heeft aan een advocaat.

Bedrijfsongeval advocaat inschakelen

Heeft u hulp nodig bij het indienen van uw schadeclaim in Enschede of in de omgeving van Enschede? Bij een bedrijfsongeval een advocaat inschakelen is aan te raden. Voor beide werkgever en werknemer kan een arbeidsongeval zeer gecompliceerde gevolgen hebben. Of u nu een werkgever of een werknemer bent, wij staan u bij na een arbeidsongeval. Wij zetten graag onze ervaring en expertise in om u te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft! Wilt u een arbeidsongeval advocaat inschakelen? Bel gerust voor een kennismakingsgesprek 053 - 799 00 32 of vul ons contactformulier in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij

medische fouten
bedrijfsongevallen
verkeersongevallen
whiplash
• sportongelukken
• geweldsdelicten
• productiefouten

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal Hoofddorp en omgeving.

Hoofdvestiging