053 - 799 00 32

Letselschade advocaat nodig in Enschede?

Bedrijfsongeval in Enschede of omgeving?

Een ongeluk op het werk kan zeer nare gevolgen hebben. Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval en heeft u letselschade of bent u arbeidsongeschikt geraakt door een bedrijfsongeval? Dan kunnen wij u als ervaren letselschadespecialisten helpen bij het indienen van een schadeclaim. Uw werkgever is onder werktijd immers verantwoordelijk voor uw veiligheid.

Bij elk type bedrijfsongeval

Denk bij een arbeidsongeval niet alleen aan een noodlottig ongeval, ook verkeerde werkplekken die zorgen voor lichamelijke klachten worden meegerekend als bedrijfsongeval. In veel gevallen kunt u hiervoor een letselschadevergoeding krijgen via de verzekeraar van uw werkgever.

Schakel een specialist in

Veel mensen weten niet waar ze een vergoeding voor kunnen krijgen of hoe de procedure van een schadeclaim in zijn werk gaat. Schakel bij twijfel daarom altijd een specialist in. Bovendien worden de kosten voor juridische bijstand ook verhaald op de aansprakelijke partij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u torenhoge kosten heeft aan een advocaat.

Heeft u hulp nodig bij het indienen van uw schadeclaim in Enschede of in de omgeving van Enschede? Dan kan RP Advocatuur u hierbij helpen. Wij zetten graag onze ervaring en expertise in om u te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft!

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Enschede, Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkerveld, Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Industrie-/ Havengebied, Glanerbrug, Lonneker

Hoofdvestiging